Uusia kasvoja Springillä, Oona Aaltonen

Emma Villeneuve

Springin joukko kasvaa kasvamistaan, kun monipuolisen työ- ja opintotaustan omaava Oona Aaltonen siirtyy tiimiimme.

Ensimmäinen työviikko on hurahtanut vauhdilla ja Oona onkin innoissaan uudesta haasteesta: ”Hienoa päästä mukaan tiimiin, odotan erityisesti, että pääsen tuomaan aikaisempaa osaamistani ja kokemustani osaksi Springin projekteja ja lisäksi oppimaan Springin kokeneelta asiantuntijatiimiltä.”

Viimeisimpänä ennen siirtymistä Springille Oona on työskennellyt muun muassa vero- ja taloushallinnon konsultoinnin parissa EY:llä noin kolme ja puoli vuotta.  Lisäksi hän on kartoittanut kokemusta metalliteollisuudesta toimiessaan Cargotecin verotiimissä.

Oonan monipuolinen opintopolku on mahdollistanut myöskin monipuoliset tehtävät, joissa opit nivoutuvat asiantuntevaksi kokonaisuudeksi: ”Koulutustaustani on Turun kauppakorkeasta, jossa opiskelin pääaineena laskentatoimea ja rahoitusta. Lisäksi opiskelen tällä hetkellä Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä kansainvälisen oikeustieteen maisterin tutkintoa.”

Uskon tuovani Springille osaamista ja kokemusta erityisesti laskentatoimen ja verotuksen näkökulmasta, sekä tuomaan aikaisempaa kokemustani työskentelystä konsultoinnin parissa”, reflektoi Oona.

Spring on alkuajoistaan asti panostanut kulttuuriin ja työilmapiiriin. Tavoitteena on, että meillä on kiva olla ja meille on kiva tulla. Nämä juurisyyt houkuttelivat myös Oonan Springille: ”Springissä houkutteli erityisesti ainutlaatuinen yrityskulttuuri ja -arvot, sekä vahva asiantuntijuus ja osaaminen. Haastatteluiden aikana käsitykseni vahvasta tiimihengestä ja hyvästä porukasta vahvistui, mikä entisestään lisäsi toiveitani päästä osaksi tiimiä.”

Me Springillä olemme valtavan iloisia saadessamme Oonan tiimiimme. Tervetuloa!