Palvelut

Autamme yritysten ylintä johtoa ja omistajia rakentamaan menestyviä liiketoimintoja ja tavoittamaan niissä piilevän täyden potentiaalin. Vahvinta osaamistamme on auttaa toimintaympäristön ymmärtämisessä, tukea strategisten valintojen tekemisessä ja toteuttamisessa, nostaa yrityksen ja organisaation suorituskykyä, viedä yritysjärjestelyt maaliin ja integroida ostetut liiketoiminnat.

Työntekijähaku

Hakuprosessin vaiheet

Ota yhteys

Soita tai lähetä viestiä Joelille. Käydään lyhyesti läpi taustasi ja motivaatiosi työskennellä Springillä ja sovitaan jatkosta

Tapaaminen

Tapaat osan tiimiämme toimistolla tai lounaan merkeissä. Jutellaan tarkemmin molemminpuolisista odotuksiamme Springillä työskentelyn suhteen ja kartoitetaan aikaisempia työtehtäviäsi ja mahdollista rooliasi Springillä

Tutustu tiimiin

Tapaat toimistolla useampia Springiläisiä, joiden kanssa käyt läpi osaamistasi ja kykyjäsi, tarvittaessa case-tehtävien avulla.

Tervetuloa Springille

Mikäli sekä sinä että me olemme vakuuttuneita, teemme sinulle tarjouksen liittymisestä Springin tiimiin vakituisena konsulttina.

Miten voimme auttaa

Olemme erikoistuneet ratkaisemaan liiketoiminnan visaisimpia kysymyksiä ja tukemaan vaativimmissa päätöksissä aina niiden toteutukseen asti. Kaikissa palveluissa otteemme on vahvasti strategialähtöinen ja ylimmän johdon näkökulmaa painottava.

Asiakaslupauksemme

Tiedostamme, että asiakkaiden luottamuksen ansaitseminen liiketoiminnan kriittisimmissä kysymyksissä vaatii meiltä ensiluokkaista onnistumista. Toisaalta haluamme välttää asiakkaalle koituvat ylimääräiset kustannukset tehokkaalla yhteistyöllä ja tiukasti olennaiseen keskittymällä.

Tinkimätön laatutaso:
Toimialan parhaiden käytäntöjen ja korkeimpien standardien mukainen laatu

Joustavuus ja fokus:
Palvelun räätälöinti asiakastarpeeseen ja keskittyminen olennaiseen välttäen geneerisiä ratkaisuja ja ylimääräistä työtä

Konkreettiset tulokset:
Toteutuskelpoisten ratkaisujen avulla syntyy tuloksia – ratkaisujen toimeenpanossa tuemme asiakkaitamme saavuttamaan vaativatkin tavoitteet

Miellyttävä yhteistyökumppani:
Välitön kulttuuri ja vastuuntuntoiset ihmiset, joiden kanssa työskentely on tehokasta, edistävät myös asiakkaan henkilöstön kehittymistä hankkeen aikana

Miten onnistumme

Neuvonantomme perustana on neljä kulmakiveä, jotka takaavat kunnianhimoisen asiakaslupauksemme täyttymisen. Perustamisesta lähtien olemme määrätietoisesti kehittäneet näitä osa-alueita yhdessä springiläisten ja asiakkaidemme kanssa.

Kaikki lähtee ihmisistä ja kulttuurista

Rekrytoimme vain motivoituneita ja oppimishaluisia ihmisiä, jotka ovat aidosti kiinnostuneita liikkeenjohdon konsultoinnista ja sitoutuneita kehittymään kanssamme. Sisäistä motivaatiota ja hyvinvointia vaaliva kulttuurimme takaa sekä asiakaslaatumme että houkuttelevuutemme työnantajana.

Osaaminen rakennettu ylimmän johdon tarpeisiin

Olemme suunnitelmallisesti rakentaneet Springiin kattavan osaamisen strategian, operatiivisen toiminnan kehittämisen, yritysjärjestelyjen ja rahoituksen sekä analytiikan ja mallinnuksen saralta. Voimme koota jokaiseen toimeksiantoon juuri sillä kertaa tarvittavan parhaan osaamisen, sillä toimintamallissamme konsultit eivät ole lukittuja yhteen hankkeeseen kerrallaan eikä yhtiössämme ole sisäisiä raja-aitoja.

Kokemus vaativista hankkeista kumuloituu

Viiden toimintavuotemme aikana olemme tehneet eri palveluissamme yhteensä yli 100 hanketta Suomen johtavien pörssi- ja yksityisten yritysten, sijoittajien ja julkisyhteisöjen ylimmälle johdolle. Jokainen hanke kehittää asiantuntemustamme, sillä keräämme aina asiakaspalautteen, käymme sisäisesti läpi kattavan palauteprosessin ja jaamme keskeiset opit koko yhtiön kesken tulevaisuutta varten.

Yhtiötason tuki takaa konsulttien onnistumisen

Kehitämme jatkuvasti Springin yhteisiä työkaluja ja toimintamalleja, jotka varmistavat asiakkaalle lopputuloksen korkean laadun riippumatta toteuttavasta tiimistä. Hankkeemme ovat aina asiakkaan tarpeeseen räätälöityjä, mutta kytkemme jokapäiväiseen työhön vuosien kokemuksemme mm. vakioitujen laadunvarmistus-periaatteidemme muodossa.

Spring toimi Saimaa Groupin taloudellisena neuvonantajana Pept Oy Ab -konsernin sekä JE Henkilöstöpalvelut Oy:n ja JE Help AB:n yritysostoissa Yritysjärjestelyiden…