Lari Stark – Strateginen muusikko

Emma Villeneuve

Lari Stark on yksi Spring Advisorin perustajista ja innokas muusikko, joka uskoo, että hyvä strategia on kuin hyvä jazz -keikka – hienosti viritetty ja vaikuttava

Perustimme Spring Advisorin vuonna 2017. Savusessa sikariloungessa jossain Etelä-Helsingissä päätimme tehdä Springistä nykyaikaisen johdon konsultoinnin yrityksen, jollaisessa olimme aina halunneet työskennellä. Ajatuksena oli suurimmilta osin luoda konsultoinnin Netflix: nälkäinen ja vaativa, vahvasti kulttuurivetoinen sekä vailla perinteisiä hierarkioita.

Ollakseni rehellinen, olen sattumalta strategiakonsultti. Olin pitkään päättänyt tehdä uran musiikki- ja ääniteollisuudessa. Olen viettänyt lukemattomia tunteja studioissa, keikoilla ja harjoitushuoneissa vuosien varrella. Ajatukset veivät mennessään ja itse asiassa jopa niin pitkälle, että opiskelin kandidaatin tutkinnon Sibelius -Akatemiassa ja maisterin tutkinnon akustiikasta Aalto -yliopistossa. Elämä kuitenkin heittää joskus kierrepallon ja suunnitelmat muuttuvat.

Työskentely Springillä muistuttaa yllättävästi hyvin paljon muusikon uraa

Tuo esiin äänesi. Sinulla on soittimesi, ainutlaatuinen tausta ja mielenkiintoista sanottavaa. Älä ole ujo ilmaisemaan itseäsi, mutta muista palvella aina musiikkia, älä egoa.

Kanna vastuusi. Harjoittele osasi, äläkä ilmaannu paikalle valmistautumatta. Muista, että soittamisen oppiminen on elinikäinen matka, eikä kukaan meistä ole koskaan täysin valmis.

Luo yhteys kuulijaan. Todellinen taikuus tapahtuu, kun kuuntelijat nauttivat esityksestä ja esiintyjät käyttävät jatkuvasti tätä energiaa. Pidä hauskaa ja tee yöstä unohtumaton.

Odotan täydestä sydämestäni kaikkia keikkoja nykyisten sekä tulevien konsulttikollegoiden kanssa Springillä!