Spring Academy trainee-ohjelman haku on nyt auki!

Oona Aaltonen

Haluaisitko työskennellä modernissa, aidosti ihmisläheisen ja joustavan yrityskulttuurin omaavassa konsulttiyrityksessä?

Etsimme opintojen loppuvaiheessa (3.­-5. vsk) olevia harjoittelijoita toimistollemme Helsingin keskustaan. Harjoittelu voi ajoittua syksylle 2023 tai keväälle 2024. Tarkka ajankohta ja kesto sovitaan joustavasti. Harjoitteluohjelma on meille tärkeä rekrytointikanava vakituisille konsulteille.

Työnkuvasi on monipuolinen: siinä yhdistyvät strategiakonsultointi, operatiiviset kehitys- ja muutoshankkeet sekä taloudellinen neuvonanto esim. yritysjärjestelyissä. Työtehtäviisi kuuluu projektityöskentelyn mukaisesti monipuolisesti mallinnusta, materiaalien suunnittelua ja laatimista sekä asiakastyöskentelyä. Osallistut laaja-alaisesti strategisiin ja operatiivisiin hankkeisiin, joihin sisältyy ongelmanratkaisua, liiketoiminta- ja markkina-analyysien laatimista, laskelmien ja esitysmateriaalien laatimista suomeksi tai englanniksi sekä niiden esittämistä ja raportointia asiakkaille. Toimit osana 3–5 hengen projektitiimiä. Tukenasi on jatkuvasti oma mentorisi sekä projektitiimi.

Spring Advisor & Spring Academy

Spring on konsulttiyritys, joka neuvoo pääasiassa keskikokoisten ja suurten yritysten ylintä johtoa, omistajia sekä sijoittajia merkittävissä strategisissa, operatiivisissa ja taloudellisissa kysymyksissä. Springin taustalla on usko siihen, etteivät kankeat toimintatavat ja muodolliset rakenteet tuota parasta mahdollista lopputulosta. Olemme luoneet yrityksen, jossa tinkimätön laatutaso liikkeenjohdon konsultoinnissa yhdistetään rentoon ja arvostavaan työilmapiiriin.

Perusarvojamme ovat itseohjautuvuus ja luottamus, tinkimätön suoritustaso, pitkäjänteinen kehittäminen ja no non-sense. Meille on erityisen tärkeää, että jaat nämä arvomme. Kulttuuriimme ja arvoihimme voit tarkemmin tutustua Kulttuurikäsikirjamme avulla.

Spring Academy on Spring Advisorin oma trainee-ohjelma, jonka avulla joka kevät sekä syksy 1-2 opiskelijaa saa mahdollisuuden tutustua liikkeenjohdon konsultoinnin maailmaan. Traineejakso kestää noin 4 kuukautta. Kokonaisvaltaisen esittelyn Spring Academysta löydät nettisivuiltamme.

Mitä me tarjoamme?

Spring Advisorilla olet tasavertainen tiimimme jäsen, jonka työtä arvostetaan ja tuetaan jatkuvasti. Tarjoamme mahdollisuuden laaja-alaiseen oppimiseen vaativien asiakasprojektien ja vastuun kautta. Pyramidin pohjalla oleminen on kokemus, jota emme tarjoa.

Lisäksi tarjoamme

  • 3000€ kuukausipalkan
  • Laadukkaat työskentelyvälineet ja vapaat hankinnat työskentelyn sujuvoittamiseksi sekä vapauden etätöihin
  • Hierarkiattoman työympäristön, jossa jokainen mielipide on samanarvoinen
  • Lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun sekä välipalat ja virvoitusjuomat toimistolla

Mitä me odotamme?

Oleellista työssämme on luonteva kyky numeroiden käsittelyyn ja loogiseen ongelmanratkaisuun, kiinnostus laajoja liiketoiminnallisia kysymyksiä kohtaan, vahva halu kehittää itseään ja yhtiötämme sekä työskennellä laadukkaasti. Olet henkilönä systemaattinen, analyyttinen ja osaat käyttää luovuutta eduksesi työssä. Nautit vastuusta ja omistajuudesta omassa työssäsi sekä verkostoitumisesta muiden ammattilaisten kanssa. Pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia nopeasti, mutta ymmärrät yksityiskohtien tärkeyden.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista. Emme vaadi aikaisempaa kokemusta alalta tai tiettyä opintotaustaa. Motivaatiosi ja molemminpuolinen yhteensopivuus ratkaisevat.

Miten?

Hae tehtävää lähettämällä CV ja hakukirje sähköpostilla Oona Aaltoselle (oona.aaltonen@springadvisor.fi) 2.4.2023 mennessä. Lisätietoja voit rohkeasti kysyä Oonalta sähköpostilla, soittamalla +358 50 491 2589 tai lähettämällä viestiä LinkedIn:ssä.

Yritykseemme voit tarkemmin tutustua nettisivuillamme, LinkedInissä ja Instagramissa