Lari Stark

Ammattitaito

Lari on yksi Springin perustajista ja strategiavelho. Häntä on kutsuttu strategiseksi muusikoksi, joka näkee strategian kuin sulosointuisen jazz-kappaleen. Hänen visioissaan strategiatyö on kuin taitavan bändin yhteistyö, jossa piano ja rummut soivat kauniisti yhteen.

Lari toimii Spring Advisorilla projektien vetovastuussa ja asiantuntijana strategisissa projekteissa sekä ongelmanratkaisuun liittyvissä hankkeissa. Tämän lisäksi hän keskittyy Springin työkalujen, prosessien ja laadun kehittämiseen. Työpaikan matala hierarkia ja vahva organisaatiokulttuuri ovat Larille tärkeitä arvoja Springillä.

Filosofia

Lari omaa analyyttisen ajattelutavan. Muusikon tavoin hänen ajattelunsa sekä tekemisen takana on luovuus, jonka avulla hän pyrkii luomaan asiakkaille aidosti merkitseviä ratkaisua kaavoihin kangistumatta. Ajattelun painopisteet ovat tulevaisuudessa ja hän haluaa nähdä toiminnan menevän oikeaan suuntaan, kohti tavoitteita.
Insipaartioruiske syntyy kyvystä tarjota ensiluokkaista laatua hyvällä tekemisen meiningillä, jonka osaltaan varmistaa Springille rakennettu ihmisläheinen kulttuuri, joka ottaa myös asiakkaat huomioon.

Tausta

Larilla on 7 vuoden kokemus corporate finance ja strategiatehtävistä Danske Bankilta, KPMG:ltä ja NAG:ltä. Myös kansainvälinen toiminta on tullut Larille tutuksi Fraunhoferilta Saksassa ja Philipsiltä Alankomaissa.

Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri Aalto yliopistosta (Akustiikka ja ääniteknologia), musiikin kandidaatti Sibelius-Akatemiasta sekä kauppatieteiden kandidaatti Aalto-yliopistosta (Rahoitus).