Ina Laurila

Ammattitaito

Ina on työskennellyt Springillä vuodesta 2019 ja on kehittynyt analyyttiseksi dataosaajaksi, johon niin kollegat kuin asiakkaat voivat luottaa. Analyyttinen ote yhdistettynä huolelliseen asiakkaan tilanteeseen paneutumiseen luovat lähtökohdat lisäarvoa tuottavalle lopputulokselle. Inalla on työkalupakissaan muutakin kuin Excel, mikä mahdollistaa vaativammankin datan pyörittelyn ja oivaltavat analyysit.

Filosofia

Inan työskentely pohjautuu perusteelliseen analyysiin, jonka avulla data muutetaan asiakkaalle merkityksellisiksi tulkinnoiksi. Projekteihinsa hän suhtautuu yhtä intohimoisesti kuin urheiluun ja pyrkii aina löytämään keinot parhaaseen mahdolliseen suoritukseen. Uteliaisuus ja huolellisuus kuvaavat Inaa niin esteratsastuksen parissa kuin Pythonin syövereissä.

Tausta

Aiemmin Ina on työskennellyt CGI:llä, jossa hän on toiminut projektipäällikkönä erilaisissa ohjelmistokehitysprojekteissa sekä Valiolla ja Finnlinesilla erilaisissa taloushallinnon tehtävissä.

Springillä Ina haluaa kehittyä monipuolisesti ja kartuttaa kokemusta erilaisista projekteista. Hän omaa maisterin tutkinnon rahoituksesta Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta ja jatkaa edelleen opintojaan kohti toista maisterin tutkintoa data-analytiikan parissa (M.Sc. Industrial Engineering and Management).