Oona Aaltonen

Ammattitaito

Oona liittyi Springin tiimiin huhtikuussa 2022 tuoden monipuolisen ja vahvan osaamisen konsultoinnin maailmasta. Oonan vahvuutena on verotukseen, yrityksen talouden hallintaan sekä neuvontaan liittyvät ratkaisut. Laskentatoimen laaja osaaminen ja erityisesti IFRS-standardit ovat hänen erikoisalaansa.  Vankan konsultointikokemuksen ansioista hän kykenee yhdistämään erikoisosaamisensa laadukkaaseen projektityöskentelyyn ratkaisukeskeisillä toimintatavoilla.

Oonan vahvuutena on monipuolinen opintotausta, jossa yhdistyy niin kauppatieteelliset kuin kansainvälisen liikejuridiikan opinnot. Opintojaan hän päässyt syventämään erilaisissa verotuksen sekä taloudellisen neuvonannon tehtävissä. Hän tuo Springille uudenlaisen ja monipuolisen osaamisen sekä kunnianhimoisen halun oppia lisää. Oonan monen vuoden kokemus konsulttina toimimisesta mahdollistaa asiakaslähtöisen ajattelun, sekä kyvyn tunnistaa asiakkaalle merkitykselliset ja relevantit ratkaisut.

Filosofia

Jatkuva kehittyminen ja haasteista sisuuntuminen on ominaista Oonalle. Oli kyse sitten työelämästä, golfista tai tenniksen rystylyönnistä, on kehittymisen palo vailla vertaa. Oman kehittymisen tunnistaminen ja oppimahdollisuudet niin asiakkailta kuin kokeneilta kollegoilta ajaa häntä eteenpäin. Henkisen kasvun ja kehittymisen Oona näkee erityisen tärkeänä. Oivana työkaluna Oonan matkassa kulkee kyky olla itselleen armollinen.

Ihmiset, tiimityöskentely ja tekemisen meininkiä värittävä yhteistyö hyvässä ilmapiirissä inspiroi Oonaa ja saa hänet saavuttamaan laadukkaan lopputuloksen. Näille peruspilareille hän rakentaa niin vapaa-ajan kuin työnteon.

Tausta

Oona on aiemmin työskennellyt useamman vuoden EY:llä niin verotuksen kuin taloudellisen neuvonannon parissa. Hän on kartoittanut kokemusta myös metalliteollisuuden parista Cargotecilla, jossa niin ikään työskenteli verotuksen parissa.

Oona on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri Turun kauppakorkeakoulusta pääaineenaan laskentatoimi ja rahoitus. Lisäksi hän suorittaa tällä hetkellä kansainvälisen liikejuridiikan maisteritutkintoa Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä.