Olli Kaukonen

Ammattitaito

Olli liittyi Spring Advisorin joukkoon syksyllä 2020 ja toi mukanaan mittaamattoman määrän osaamista erityisesti yritysjärjestelyiden ja -rahoituksen osa-alueilta. Springillä hän nauttii sopivasta vapausasteesta sekä hierarkian poissaolosta, joka mahdollistaa aidosti oman työnsä ohjaamisen sekä kehittymisen.

Olli on kerännyt laajaa kokemusta sekä yksityisen että julkisen sektorin projekteista monilta eri toimialoilta uransa aikana. Olli on moniosaaja, joka taloudellisen asiantuntijuuden lisäksi nauttii projektien vetämisestä ja strategisen näkökulman tuomisesta corporate finance -hankkeisiin. Olli on analyyttinen numeroseppä, jonka ehdottomana vahvuutena on ongelmanratkaisu ja numeeriset haasteet, jotka saavat hänet myös inspiroitumaan työssään.

Filosofia

Olli omaa kilpailuhenkisen ja tavoitteellisen otteen kaikkeen toimintaansa. Nämä tekijät toimivat myös ajurina hänen etsiessään ratkaisuja joskus monimutkaisiin ja haastaviin ongelmiin.

Entisenä jalkapalloilijana Ollin filosofia perustuu tiimityöhön ja hänelle tärkeää on saada tukea kollegoitaan, niin kokeneita kuin uraansa aloittelevia tulevaisuuden tekijöitä. Jokainen on arvokas osa tiimiä ja kehitys tapahtuu yhdessä asioita ratkomalla, myös asiakassuhteissa. Olli näkeekin asiakkuuden myös tiimityöskentelynä, jossa luodaan rento ilmapiiri, joka mahdollistaa kehittymisen sekä onnistumisen.

Tausta

Olli liittyi Springin tiimiin työskenneltyään 5 vuotta Sisu Partnersilla Corporate finance -tehtävissä kehittyen aina analyytikosta Associate Directoriksi asti. Ennen tätä tutuksi tulivat myös Nordean Markets ja Danske Bankin Corporate Finance -osastot. Olli on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Aalto-yliopistosta pääaineenaan rahoitus.