Iida Willberg

Ammattitaito

Iida aloitti Springillä tammikuussa 2024 energiatiimissä tuoden mukanaan kokemusta muun muassa tuulivoima-alalta.

Springillä Iida on päässyt mukaan erilaisiin energia-alan strategiahankkeisiin sekä investointipäätösten valmisteluihin. Lisäksi Iida on myös tehnyt markkinakatsausta Suomen energia-alasta pääpainona sähkönjakelu sekä lämpöliiketoiminta.

Filosofia

Luonteeltaan Iida on täsmällinen sekä järjestelmällinen, ja kun hommat aloitetaan, ne tehdään huolella aina alusta loppuun asti. Iida on tiimipelaaja niin töissä kuin vapaa-ajallaan salibandykentällä, ja näin ollen tuleekin erinomaisesti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työssä ja sen ulkopuolella Iidaa motivoi uusien asioiden oppiminen sekä itsensä kehittäminen.

Tausta

Ennen Springiä Iida on työskennellyt Energiavirastolla sähkö- ja maakaasuverkkojen teknisen valvonnan parissa sekä Enersensellä tuuli- ja aurinkovoiman hankekehityksessä.

Iida on valmistunut Aalto yliopistosta energiatekniikan diplomi-insinööriksi pääaineenaan kestävät energian konversioprosessit erityisenä kiinnostuksen kohteenaan energiasektorin murros kohti päästötöntä yhteiskuntaa. Opiskeluaikana Iida oli vahvasti mukana energiatekniikan opiskelijoiden yhdistyksen hallituksessa sekä järjestämässä mm. excursioreissua Islantiin ja Skotlantiin.