Vera Waltari

Ammattitaito

Vera on työskennellyt Springillä syksystä 2023 ja ollut keskeisesti luomassa Springille entistä ehompaa kulttuuria tuomalla persoonansa avoimesti esiin.

Osana Springin strategiadivisioonaa Veralle on kertynyt laajasti osaamista eri toimialoilta. Markkinatutkimukset ovat Veran erikoisalaa – hänellä on hallussaan niin Suomen linja-automarkkinan kuin Family Office -varainhoitomarkkinan dynamiikka. Lisäksi Vera on päässyt pohtimaan muun muassa omistajastrategisia kysymyksiä, viimeisimpänä valokuituverkkoyhtiölle.

Filosofia

Veran laadukkaan työskentelyn perustana on hänen kykynsä omaksua uusia kokonaisuuksia nopeasti, asiakkaan tarve ymmärtäen. Hänen avoimuutensa ja vahva ihmistuntemuksensa luovat vakaan pohjan tehokkaalle kommunikaatiolle niin tiimityöskentelyssä kuin asiakaskohtaamisissa – uusien ihmisten tapaaminen on Veralle keskeinen energian sekä inspiraation lähde. Visuaalinen orientoituneisuus ja luovuus näkyvät harrastusten lisäksi asiakkaille tuotetuissa materiaaleissa.

Tausta

Ennen Springille saapumistaan, Vera on työskennellyt kiinteistötransaktioiden neuvonannon parissa sekä pääomasijoitusyhtiön nopeatempoisessa ympäristössä tehden tiiviistä asiakastyötä. Lisäksi Veralla on kokemusta taloushallinnon tehtävistä.

Vera on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri edustaen pääaineensa myötä Springin taloustieteellistä osaamista.