Ura Springillä

Hae töihin Springiin!

Onko sinulla kokemusta rahoitusalalta, strategiasta tai operatiivisen toiminnan kehittämisestä tai oletko toimiala-asiantuntija ja kiinnostunut työskentelystä Spring Advisorilla?

+358 40 5286 319

aleksi.pesonen@springadvisor.fi

Harjoittelija, etsimme sinua!

Rekrytoimme harjoittelijoita pääsääntöisesti kerran vuodessa, maalis-huhtikuussa seuraavalle syksylle ja keväälle. Onnistunut harjoittelu Springillä antaa mahdollisuuden palata Springille vakituiseksi konsultiksi opintojesi päättyessä.

Pysy kuulolla, etsimme pian taas harjoittelijoita!

Harjoittelijahaun vaiheet

Hakudokumentaation lähetys

Vakuuta meidät osaamisestasi ja halustasi työskennellä Springillä lähettämällä meille hakukirjeesi, CV:si sekä opintosuoritusotteesi. Valitsemme niiden perusteella lupaavimmat hakijat haastatteluihin. Hakijoille, joita emme valitse haastatteluun perustelemme päätöksemme ja annamme ideoita hakemuksen kehittämiseen entisestään

Ensimmäinen haastattelukierros

Ensimmäisellä n. tunnin mittaisella haastattelukierroksella tapaat Springin perustajat ja keskustelet heidän kanssaan motivaatiostasi työskennellä Springillä. Lisäksi ratkotte yhdessä lyhyehkö case-tehtävän, jonka tarkoituksena on haastaa analyyttisiä kykyjäsi.

Toinen haastattelukierros

Toisella haastattelukierroksella tutustut useampaan Springiläiseen ns. fit-kysymysten sekä kahden laajemman case-tehtävän merkeissä. Sinulle tarjoutuu myös mahdollisuus kysyä meiltä Springin arjesta, sen vaatimuksista ja odotuksistasi harjoittelun suhteen.

Tervetuloa harjoitteluun

Onneksi olkoon, sinut on valittu Spring Academyyn. Sovimme harjoittelun kestosta ja ehdoista joustavasti sinun ja Springin tarpeiden mukaan.

Työntekijähaku

Hakuprosessin vaiheet

Ota yhteys

Soita tai lähetä viestiä Aleksille. Käydään lyhyesti läpi taustasi ja motivaatiosi työskennellä Springillä ja sovitaan jatkosta

Tapaaminen

Tapaat osan tiimiämme toimistolla tai lounaan merkeissä. Jutellaan tarkemmin molemminpuolisista odotuksiamme Springillä työskentelyn suhteen ja kartoitetaan aikaisempia työtehtäviäsi ja mahdollista rooliasi Springillä

Tutustu tiimiin

Tapaat toimistolla useampia Springiläisiä, joiden kanssa käyt läpi osaamistasi ja kykyjäsi, tarvittaessa case-tehtävien avulla.

Tervetuloa Springille

Mikäli sekä sinä että me olemme vakuuttuneita, teemme sinulle tarjouksen liittymisestä Springin tiimiin vakituisena konsulttina.

Tarjoamme

Edellytykset kehittää omaa osaamista nopeasti ja laajalla rintamalla.
Pääset työskentelemään monialaisten ja monipuolisten liiketoiminnallisten haasteiden parissa

Kilpailukykyisen palkkauksen, jonka taso seuraa yksilöllista kehitystä ja vastuun kasvattamista

Yhtiön tulokseen sidotun kannustinjärjestelmän

Lounasedun sekä välipalat ja virvoitusjuomat toimistolla

Vapauden etätöihin ja itse valitsemiisi työaikoihin

Vapaat hankinnat työskentelyn sujuvoittamiseksi – no questions asked

Hierarkiattoman työympäristön, jossa jokainen mielipide on samanarvoinen

Virkistys ja kulttuuritapahtumia, mahdollisuuden ideoida niitä sekä vuotuisen liikunta- ja kulttuuriedun

Laadukkaat työskentelyvälineet sekä valitsemasi matkapuhelimen