Veli Saarinen

veli.saarinen@springadvisor.fi

+358 45 6245 626

Ammattitaito 

Veli saapui Springille harjoittelijaksi syyskuussa 2018 ja päätyi viettämään Springillä lähes 2 vuotta, ennen kuin jatkoi opintojaan. Opintojen jälkeen veri veti takaisin ja Veli on ollut mukana tiimissä jälleen maaliskuusta 2021 lähtien. Springillä Veli on korvaamaton jäsen etenkin markkinaymmärryksen luomista vaativissa projekteissa, joissa luova ajattelu ja tinkimättömyys ovat onnistuneen lopputuloksen edellytys.

Veli on työskennellyt erityisesti strategiaprojekteissa, joissa hän on päässyt hyödyntämään vahvaa osaamistaan toimialan sekä markkinan analysoinnissa ja ymmärtämisessä. Veli kykenee sanoittamaan ja visualisoimaan toimintaympäristön monimutkaiset erityispiirteet havainnollistavaan muotoon, jonka pohjalta on mahdollista tehdä strategisia valintoja.

Filosofia 

Monisyiset ja vaikeasti hahmotettavat ongelmat motivoivat Velin haastamaan itseään sekä tiimitovereitaan parempaan suoritukseen. Yhteinen ajatustyö ja asioiden ratkominen projektitiimin kesken ovat Velille työn tärkeitä voimavaroja, ja hän pyrkii myös tuomaan ajattelutapaa mukaan asiakkaiden kanssa toimiessa.

Hänellä on halu olla mukana päätöksenteossa ja päästä vaikuttamaan valintoihin, joita asiakkaat tekevät. Ennakkoluulottomuus ja vanhojen toimintatapojen haastaminen on Velille ominaista sekä työssä että sen ulkopuolella ja hän pyrkii usein kokeilemaan innovatiivisia ratkaisuja vaikeiden ongelmien ratkaisemiseksi.

Tausta 

Ennen Springiä Veli on työskennellyt Italiassa Booster Box -markkinointitoimistossa analytiikan parissa sekä Konecranesilta, jossa hän työskenteli yrityskaupan jälkeisen maksuliikenteen integraation parissa.

Velillä on maisterin tutkinto University of Bologna Business Schoolista pääaineenaan Data Science ja kauppatieteiden kandidaatin tutkinto Hankenilta, pääaineenaan rahoitus. Näiden lisäksi Veli on opiskellut journalismia Tampereen yliopistolla.