Roni Luokkamäki

roni.luokkamaki@springadvisor.fi

Ammattitaito

Roni aloitti Spring Advisorilla harjoittelijana syyskuussa 2021 ja on siitä asti omaksunut konsultoinnin saloja sekä Springin toimintatapoja koulutusohjelman mukaisesti. Ronin työtehtävät ovat painottuneet erilaisiin strategiaprojekteihin, jossa hän on muun muassa työskennellyt datan, erilaisten materiaalien ja esitysten parissa.

Roni on avoin ja oppimishaluinen tulevaisuuden tähtipelaaja, jonka tavoitteena on imeä oppia kokeneilta kollegoiltaan kuin myös asiakkailta projektien yhteydessä. Opintojensa ja kansainvälisen työkokemuksen avulla hän tuo Springille uudenlaista näkökulmaa ja pyrkii haastamaan ajattelua innokkaasti.

Filosofia

Roni inspiroituu monipuolisista haasteista ja projekteista, joissa hän pääsee työskentelemään epämukavuusalueellaan. Työuran alkuvaiheessa monipuolinen oppiminen ja itsensä kehittäminen sekä kriittinen ajattelu on hänen toimintansa keskiössä. Pitkän kilpataustan jalkapalloilusta omaavana nuorena miehenä Roni arvostaa tiimihenkeä ja näkeekin työyhteisön joukkueena, jossa tulee puhaltaa yhteen hiileen tilanteessa kuin tilanteessa.

Tausta

Roni opiskelee kauppatieteiden maisterin tutkintoaan Hankenilla, jossa hänen pääaineensa on taloustiede. Kanditutkinnon hän suoritti Miamissa, Yhdysvalloissa, jossa hänen pääaineensa oli sekä rahoitus että taloustiede.

Roni tuo Springille myös harvinaista kokemusta Piilaaksosta, jossa hän työskenteli digimarkkinoinnin ja sisällöntuotannon parissa.