Oskari Ylitervo

oskari.ylitervo@springadvisor.fi

+358 40 4146 916

Ammattitaito

Oskari aloitti Spring Advisorilla harjoittelijana tammikuussa 2022 ja on siitä asti omaksunut konsultoinnin saloja sekä Springin toimintatapoja koulutusohjelman mukaisesti. Oskarin mielenkiinto ja osaaminen painottuu strategiahankkeisiin, joissa pääsee hyödyntämään tuotantotalouden opintoja sekä aiempaa työkokemusta.

Oskari on oppimishaluinen tulevaisuuden strateginen visionääri, jonka tavoitteena on imeä oppia kokeneilta kollegoiltaan kuin myös asiakkailta projektien yhteydessä. Hänen vahvuutenaan on hyvin analyyttinen tapa ajatella asioita sekä laajojenkin kokonaisuuksien hahmottaminen. Hän nostaa rohkeasti esille omia analyyseja ja johtopäätöksiä tuoden arvokkaan lisän Springin tiimiin.

Filosofia

Oskari inspiroituu monipuolisista haasteista ja projekteista, joissa hän pääsee hyödyntämään kokonaisvaltaisesti omia vahvuuksiaan. Taustalla on vankka asenne itsensä haastamiseen sekä kehittämiseen jatkuvasti. Hänelle merkityksellistä on yhdessä tekeminen inspiroivassa ryhmässä, joka kumpuaa jo nuoruuden jalkapalloviheriöiltä.

Tausta

Oskari viimeistelee tuotantotalouden diplomi-insinöörin tutkintoaan Aalto-yliopistolla, jossa hänen pääaineensa on strategia ja sivuaineenaan matematiikka.

Ennen Spring Advisoria hän on työskennellyt muun muassa KONEen ja Finnairin palveluksessa analyyttisissä työtehtävissä. Hän on toiminut myös projektipäällikkönä opiskelijavetoisessa konsultointiprojektissa StrategyCo.Globalilla.