Oskari Ylitervo

oskari.ylitervo@springadvisor.fi

+358 40 4146 916

Ammattitaito

Oskari palasi takaisin osaksi Spring Advisorin tiimiä lyhyen opintovapaan jälkeen helmikuussa 2023. Oskarin mielenkiinto ja osaaminen painottuu strategiahankkeisiin sekä datan hyödyntämiseen päätöksenteon tukena.

Oskari on oppimishaluinen tulevaisuuden strateginen visionääri, jonka tavoitteena on imeä oppia sekä kokeneilta kollegoiltaan kuin myös asiakkailta projektien yhteydessä. Hänen vahvuutenaan on hyvin analyyttinen tapa ajatella asioita sekä laajojenkin kokonaisuuksien hahmottaminen. Hän nostaa rohkeasti esille omia analyyseja ja johtopäätöksiä tuoden arvokkaan lisän Springin tiimiin.

Filosofia

Oskari inspiroituu monipuolisista haasteista ja projekteista, joissa hän pääsee hyödyntämään kokonaisvaltaisesti omia vahvuuksiaan. Taustalla on vankka asenne itsensä haastamiseen sekä kehittämiseen jatkuvasti. Hänelle merkityksellistä on yhdessä tekeminen inspiroivassa ryhmässä, joka kumpuaa jo nuoruuden jalkapalloviheriöiltä.

Tausta

Oskari on valmistunut diplomi-insinööriksi Aalto-yliopistosta pääaineenaan strategia ja sivuaineenaan matematiikka. Töiden ohessa hän suorittaa myös parhaillaan taloustieteiden maisterin opintoja Helsingin Yliopistossa.

Ennen Spring Advisoria hän on työskennellyt muun muassa KONEen ja Finnairin palveluksessa analyyttisissä työtehtävissä sekä toiminut projektipäällikkönä opiskelijavetoisessa konsultointiprojektissa StrategyCo.Globalilla.