Lauri Manninen

lauri.manninen@springadvisor.fi

+358 44 2864 334

Ammattitaito

Lauri on työskennellyt Springillä kesäkuusta 2021 ja toi mukanaan Springille tukkukaupalla täysin uudenlaista kokemusta sekä näkemystä. Lauri viimeistelee tällä hetkellä opintojaan (rahoitus) Aalto yliopistossa.

Springillä Lauri on ollut mukana monipuolisesti erilaisissa projekteissa niin strategian kuin yritysjärjestelyiden osa-alueilla. Lauri kuvailee itseään ”rahoituksen generalistiksi”, jolla on valtaisa into kehittyä sekä omaksua uutta oppia ympäriltään. Päättäväinen asenne ja ongelmanratkaisukyky ovat tekijöitä, jotka ovat arvokkaita niin Springille kuin asiakkaillekin.

Filosofia

Lauri on vastuuntuntoinen sekä ratkaisukeskeinen tekijä, jolle yhteinen päämäärä ja sen tavoittelu positiivisella vivahteella tuo potkua tekemiseen. Rento sekä ihmisläheinen toimintatapa tekee Laurista arvokkaan osan tiimiä niin kollegoille kuin myös asiakkaille ilmentäen Springin kulttuuria.

Luonto sekä ulkoilu on lähellä Laurin sydäntä ja hänet voi löytää myös monenlaisten eri urheilulajien parista. Lauri kokee vapaa-ajastaan kumpuavan aktiivisuuden sekä rohkean kokeiluhalukkuuden ilmentyvän myös työssään.

Tausta

Aiemmin Lauri on toiminut erilaisissa tehtävissä Puolustusvoimissa 12 vuoden ajan.