Joona Haapalainen

joona.haapalainen@springadvisor.fi

+358 44 2638 100

Ammattitaito

Joona on astunut Springin palvelukseen syyskuussa 2021 markkinointi- ja viestintäharjoittelijan rooliin. Nykyisin hän työskentelee Springillä Marketing and Communication Specialist -tittelillä ja hänen tehtävänsä sisältää niin strategisia kuin operatiivisia tehtäviä. Hänen kädenjälkeään pääset ihastelemaan niin nettisivuillamme kuin myös LinkedInissä ja Instagramissa.

Joona ylläpitää Springin sosiaalisen median kanavia sekä nettisivuja ja vastaa niin visuaalisen kuin kirjallisen sisällön tuotannosta. Markkinointistrategian ja -suunnitelman luominen sekä toteuttaminen siirtyy tulevaisuudessa yhä vahvemmin Joonan vastuulle. Hän omaa vahvan halun vaikuttaa asioihin sekä tuoda Springin toimintaa sekä brändiä yhä vahvemmin esille niin potentiaalisille asiakkaille kuin tulevaisuuden työntekijöille.

Filosofia

Työssään Joona pyrkii vahvasti tuomaan esiin omaa näkemystään ja hänen ajatusmaailmansa perustuu rohkeaan sekä suoraviivaiseen tekemiseen. Hän arvostaa avointa ja eteenpäin pyrkivää työskentelytapaa, joka tähtää tavoitteiden saavuttamiseen – pilke silmäkulmassa. Tukeva ja ihmisläheinen kulttuuri sekä aito halu erottautua tuo Joonan tekemiseen lisää potkua. Hän ei pelkää tarttua haasteeseen, vaan kohtaa erilaiset tilanteet mahdollisuutena oppia ja kehittyä tulevaisuuden tähtipelaajaksi niin työelämässä kuin golfkentällä.

Tausta

Ennen Springille tuloa Joona on työskennellyt Orionilla työnantajamielikuvan kehittämisen parissa sekä markkinointi- ja viestintäpäällikkönä Suomen suurimassa talvifestivaalissa. Hän omaa myös vahvan ja laajan kokemuksen erilaisista tehtävistä opiskelijayhteisössä.

Joona on kauppatieteiden kandidaatti Turun kauppakorkeakoulusta ja suorittaa tällä hetkellä maisterin tutkintoa erikoistumissuuntanaan kansainvälinen markkinointijohtaminen.