Joel Nykänen

joel.nykanen@springadvisor.fi

+358 50 5447 848

Ammattitaito

Joel on liittynyt Springin tiimiin varhaisessa vaiheessa, elokuussa 2017 ja onkin täten jo vakiintunut kasvo toimistolla.  Hän on kehittynyt Springillä nopeasti ja toimiikin jo monipuolisena asiantuntijana ja projektijohdossa. Hänen osaamisensa ulottuu strategiasta kaupallisten ja operatiivisten kyvykkyyksien kehittämiseen.

Joelin vahvuutena on kokonaisuuksien hallinta ja ratkaisukeskeisyys. Hänelle on luontevaa toimia asiakasrajapinnassa ja rakentaa avoimen yhteistyön kautta luottamusta projekteissa. Joel inspiroituu uudenlaisista haasteita, joita usein leimaavat niin nopeatempoisuus kuin myös monipuolisuus.

Erilaisissa strategian ja suorituskyvyn kehittämisen projekteissa toimimisen lisäksi Joel on myös vahvasti mukana Spring Advisorin myyntiorganisaatiossa.

Tausta

Ennen Springiä Joel työskenteli vaihtoehtoisten sijoitusten parissa AIM Capitalilla, jossa hänen vastuulleen kuului muun muassa investointimahdollisuuksien tunnistaminen, due diligence-prosessit ja kvantitatiivinen portfolioanalyysi. Lisäksi Joelilla on kokemusta startupeista verkkokaupan ja kivijalkakaupan aloilta.

Joel on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Aalto-yliopistosta pääaineenaan rahoitus.