Emma Villeneuve

emma.villeneuve@springadvisor.fi

+358 50 5273 796

Ammattitaito

Emma liittyi tiimiin elokuussa 2019 ja vastaa konsultoinnin lisäksi Springin myynnin ja markkinoinnin kehittämisestä.

Springillä Emma on erikoistunut pääosin strategisiin ja operatiivisiin hankkeisiin, joissa sujuva asiakasyhteistyö on usein yksi onnistuneen projektin tunnusmerkeistä. Selkeä kommunikointi, joka Emmalla taittuu viidellä kielellä,  ja aktiivinen yhteys asiakkaaseen ovat kriittisiä tekijöitä kun halutaan luoda mahdollisimman vaikuttavia ja tehokkaita ratkaisuja.

Emmaa on kuvattu veturina, joka projektitiimissä toimii aktiivisella ja oma-aloitteisella otteella vieden asioita määrätietoisesti eteenpäin. Emma on arvokas osa projektitiimiä varmistaessaan tehokkaan työskentelyn ja hyvän energian levittymisen koko toimistoon.

Filosofia

Vastuunkanto ja luottamus ovat kivijalka Emman työskentelyfilosofiassa. Hän nauttii monipuolisista työtehtävistä ja haasteista. Tiimityöskentely, yhteishenki ja kommunikaatio on hänestä ammatillisen innostumisen ja myös projekteissa onnistumisen perusta. Emman mielestä konsultointi on tiimityötä, jossa keskinäinen arvostus ja energinen yhteishenki yhdistettynä systemaattiseen tekemiseen ovat tae onnistuneelle lopputulokselle.

Tausta

Ennen Springille tuloa Emma kehitti liiketoiminnan analytiikkatyökaluja Airbus Defence & Space:ssa ja optimoi myyntiprosesseja data-analytiikan avulla Vainu Software:lla. Tämän lisäksi hänellä on kokemusta kansainvälisestä ohjelmistokehityksestä ja operatiivisesta tehostamisesta IBM:n Global Business Services -osastosta.

Emma on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Hankenilta pääaineenaan rahoitus.