Aleksi Pesonen

aleksi.pesonen@springadvisor.fi

+358 40 7040 865

Ammattitaito

Aleksi, Springin esikoinen eli ensimmäinen rekrytointi, on ollut mukana toiminnassa käytännössä alusta alkaen. Aleksin keskeisestä roolista Springillä kertoo sekä hänen kattava projektijohdollinen kokemuksensa että sisäisten kehityshankkeiden vetovastuu. Springillä hän aloitti vertaansa vailla olevana analyytikkona ja on kasvanut rautaiseksi projektijohdon ja neuvonannon ammattilaiseksi. Aleksi on johtanut strategisia, taloudellisia ja operatiivisia hankkeita samalla kehittäen Springin tärkeintä kilpailuvalttia, kulttuuria.

Aleksin työ ja mielenkiinto painottuu strategiaprojektien puolelle ja hänen vahvuutenansa onkin perusteltujen strategisten valintojen yhdistäminen tehokkaaseen toteutukseen ja kykyyn reagoida muutoksiin. Hän on hyvin analyyttinen, kunnianhimoinen ja kilpailuhenkinen, joka näyttäytynyt vahvasti myös Aleksin arjessa niin jalkapallo-, padel- kuin golfkentillä. Aleksi varmistaa, että työt eivät jää piiruakaan vajaaksi, vaan tekee mieluummin hieman enemmän. Hän kohtaa haasteet positiivisena mahdollisuutena kehittyäkseen ja ylittääkseen asiakkaan odotukset projekti toisensa jälkeen.

Filosofia

Aleksi vastatessaan Springin kulttuurin ja henkilöstön kehittämisestä, pohjautuu hänen filosofiansa vahvasti myös näihin kahteen tekijään. Hän arvostaa niin omassa tiimissään kuin asiakkaiden kanssa rakentavaa, avointa ja empaattista keskustelukulttuuria, jonka avulla pyrkiä aina parempaan lopputulokseen. Jatkuva tuki sekä lupa ottaa rohkeasti vastuuta potkivat Aleksia eteenpäin konsultinuran alkutaipaleella ja hän haluaakin tarjota saman mahdollisuuden myös nykyisille ja tuleville kollegoilleen.

Tausta

Ennen Springiin liittymistä Aleksi toimi NAG:llä strategia- ja yritysjärjestelyhankkeissa sekä kansainvälisessä ohjelmistoyrityksessä.

Aleksi on kauppatieteiden maisteri Aalto-yliopistosta pääaineenaan tieto- ja palvelujohtaminen.