Mikko Ilmonen palaa Springille

Emma Villeneuve

Springin monipuolinen tiimi vahvistui entisestään, kun paluumuuttaja Mikko Ilmonen liittyi tiimiimme. Monipuolisena tekijänä Mikko vahvistaa Springin jokaista osa-aluetta.

Yli kahden vuoden tauon jälkeen Mikko on innoissaan paluusta Springille, joka hänen silmissään on ottanut askelia eteenpäin. ”Fiilikset paluusta ovat hyvät. Hienoa päästä tekemään yhdessä hommia ja viettämään aikaa niin vanhojen kuin uusienkin Springiläisten kanssa. Erityisen ikävä minulla on ollut hulvattomia lounashetkiä. On ollut hauska huomata, miten jotkin asiat ovat muuttuneet parissa vuodessa, kun taas toiset ovat pysyneet täysin ennallaan. Porukan koko on kasvanut ja toiminnasta on tullut strukturoidumpaa. Toisaalta sama pilke silmäkulmassa -meininki on säilynyt.”, kertoo Mikko.

Mikko on ehtinyt kerätä kokemusta konsultoinnin ohella myös pääomasijoittamisesta, osaketutkimuksesta ja data-analytiikasta. Viimeksi ennen paluuta Mikko työskenteli McKinsey & Companylla. Tänä päivänä Mikko näkee osaamisensa olevan monipuolinen: ”Vaikka bisnesmaailmassa erikoistuminen onkin usein avain menestykseen, koen että oma profiilini on suhteellisen tasapainoinen. Vahvuudet kuitenkin liittynevät taloudellisen analyysin tekoon sekä kykyyn ajatella asioita omistajan näkökulmasta.”

Monipuoliset kehittymismahdollisuudet ja omistajuus firman kehityksestä toivat Mikon takaisin lopulta Springille: ”Springissä houkutteli erityisesti tuttu porukka ja mahdollisuus päästä rakentamaan yhtiöstä itseni näköistä toimijaa. Spring on verrattain nuori yhtiö, joten firmassa työskentely käytännössä kattaa asiakasprojektien lisäksi jatkuvan sisäisen kehittämisprojektin, johon voi halutessaan kontribuoida aika laillakin. Tätä tietynlaista omistajuuden tunnetta koin jo harjoittelujaksoni aikana.”

Springin koko tiimi haluaa toivottaa Mikon lämpimästi tervetulleeksi takaisin!