Haemme analyytikoita

Ina Laurila

Haluaisitko työskennellä modernissa, aidosti ihmisläheisen ja joustavan yrityskulttuurin omaavassa konsulttiyrityksessä?


Spring Advisor jatkaa vahvaa kasvuaan, ja haemme nyt Helsinkiin uusiksi työkavereiksemme 1-2 uransa alkupuolella olevaa ja motivoitunutta analyytikkoa. Työnkuvasi on monipuolinen sisältäen strategiakonsultointia, operatiivisia kehitys- ja muutoshankkeita sekä taloudellista neuvonantoa esim. yritysjärjestelyissä. Työtehtäviisi kuuluu projektityöskentelyn mukaisesti monipuolisesti mallinnusta, materiaalien suunnittelua ja laatimista sekä asiakastyöskentelyä. Osallistut laaja-alaisesti strategisiin ja operatiivisiin hankkeisiin, joihin sisältyy ongelmanratkaisua, liiketoiminta- ja markkina-analyysien laatimista, laskelmien ja esitysmateriaalien laatimista suomeksi ja englanniksi sekä niiden esittämistä ja raportointia asiakkaille. Toimit osana 3–5 hengen projektitiimiä.

Spring Advisor

Spring on konsulttiyritys, joka neuvoo pääasiassa keskikokoisten ja suurten yritysten ylintä johtoa, omistajia sekä sijoittajia merkittävissä strategisissa, operatiivisissa ja taloudellisissa kysymyksissä. Springin taustalla on usko siihen, etteivät kankeat toimintatavat ja muodolliset rakenteet tuota parasta mahdollista lopputulosta. Olemme luoneet yrityksen, jossa tinkimätön laatutaso liikkeenjohdon konsultoinnissa yhdistetään rentoon ja arvostavaan työilmapiiriin. Olemme yhdessä sitoutuneet tukemaan jokaisen kehittymistä hyvinvoinnista huolehtien. Näin takaamme parhaan mahdollisen lopputuloksen myös asiakkaillemme.

Perusarvojamme ovat itseohjautuvuus ja luottamus, tinkimätön suoritustaso, pitkäjänteinen kehittäminen ja no non-sense. Meille on erityisen tärkeää, että jaat nämä arvomme. Kulttuuriimme ja arvoihimme voit tarkemmin tutustua Kulttuurikäsikirjamme avulla.

Mitä me tarjoamme?

Spring Advisorilla olet tasavertainen tiimimme jäsen, jonka työtä arvostetaan ja tuetaan jatkuvasti. Tarjoamme mahdollisuuden laaja-alaiseen oppimiseen vaativien asiakasprojektien ja vastuun kautta. Pyramidin pohjalla oleminen on kokemus, jota emme tarjoa.

Lisäksi tarjoamme

  • Läpinäkyvän palkkauksen, jonka taso seuraa yksilöllistä kehitystä sisältäen yhtiön tulokseen sidotun kannustinjärjestelmän
    (analyytikon palkkahaarukka ~50-70 t€/vuosi kokemuksesta riippuen)
  • Mahdollisuuden joustavasti sovittaa yhteen työ ja vapaa-aika sinulle sopivalla tavalla
  • Laadukkaat työskentelyvälineet ja vapaat hankinnat työskentelyn sujuvoittamiseksi sekä vapauden etätöihin
  • Hierarkiattoman työympäristön, jossa jokainen mielipide on samanarvoinen
  • Lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun sekä välipalat ja virvoitusjuomat toimistolla

Mitä me odotamme?

Toivomme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta liikkeenjohdon konsultoinnin, yritysjärjestelyiden ja -rahoituksen tai liiketoiminnan kehityksen parissa. Esimerkiksi alan harjoitteluiden kautta saatu kokemus antaa sinulle hyvät mahdollisuudet menestyä. Oleellista työssämme on luonteva kyky numeroiden käsittelyyn ja loogiseen ongelmanratkaisuun, kiinnostus laajoja liiketoiminnallisia kysymyksiä kohtaan, vahva halu kehittää itseään ja yhtiötämme sekä työskennellä laadukkaasti.

Olet henkilönä systemaattinen, analyyttinen ja osaat käyttää luovuutta eduksesi työssä. Nautit vastuusta ja omistajuudesta omassa työssäsi sekä verkostoitumisesta muiden ammattilaisten kanssa. Pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia nopeasti, mutta ymmärrät yksityiskohtien tärkeyden. Toivomme, että kykenet aloittamaan uudessa tehtävässäsi mahdollisimman pian, mutta ei kuitenkaan hätää, olemme aloituksen suhteen joustavia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutustaustaa (esim. DI tai KTM) sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista.

Mitä seuraavaksi?

Hae tehtävään lähettämällä sähköpostia Ina Laurilalle (ina.laurila@springadvisor.fi) su 27.11.2022 mennessä. Kerro siinä lyhyesti itsestäsi ja liitä mukaan ansioluettelosi tai LinkedIn-profiiliisi. Lisätietoja voit rohkeasti kysyä Inalta sähköpostilla, soittamalla +358 40 7041 363 tai lähettämällä viestiä LinkedIn:ssä. Yritykseemme voit tarkemmin tutustua nettisivuillamme, LinkedInissä ja Instagramissa.

Haluatko kuulla lisää?